Трябва да си извоюваме правото да поведем тази държава напред. Извоюването на

...
Трябва да си извоюваме правото да поведем тази държава напред. Извоюването на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Трябва да си извоюваме правото да поведем държавата напред 

Трябва да си извоюваме правото да поведем тази страна напред. Извоюването на правото стартира от самите нас. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков на Националната конференция на " Да, България “, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Ние представляваме една общественост, която е разнородна “, добави още той.

По думите му това са хората, които основават добавената стойност в страната, свободни са и имат обща визия – европейското бъдеще на България.

" Всички би трябвало да осъзнаем, че ние сме представителите на тази общественост. Като техни представители, те желаят ние да ги представляваме добре в тези техни стремежи по какъв начин България да се развива “, добави той.

Според Петков би трябвало да се търси обединяване сред демократичните сили без значение от разликите по сред им.

" Заедно сме по-силни, по знаещи, по-можещи “, разгласи Петков.

Той уточни обаче, че има няколко други общности в България:

" Има общественост, която не желае смяна. Не, тъй като са неприятни хора, а просто в този вид се опасяват, че всяка една смяна ще нанесе накърняване на техните ползи.

Има една друга общественост, която си спомня младите си години по време на комунизма, когато са били мощни, щастливи. И нея не можем да я изпарим. Има една общественост, която е била потисната доста по времето на комунизма с безчовечен подходи. Тя носи раните от това време и е сплотена – тя е там. Има още една общественост, която е недоволна от живота и се усеща прецакана, само че не знаят тъкмо от какво. Там се появява един водач, който им изяснява, че те не са отговорни и че нормално нещо извън е основният фактор за тяхно злощастие “, сподели Петков.

Според него нито една общественост не може да бъде изпарена. Голямата цел на демократичната общественост обаче е да си задава задания, които са значими и изпълними.

Съпредседателят на Политическа партия още веднъж акцентира, че е значимостта за реформирането на правосъдната система, на службите и избора на нови управления на регулаторите

" Не ние да ги превземем, а да ги създадем институции “, изясни Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР